Istoria SAVIERO
Povestea SAVIERO începe cu o tradiție de familie, transmisă din generație în generație, sub îndrumarea unui tată dedicat. Născut în Siria în 1956, acesta și-a deschis primul magazin de măcelărie, punând bazele unei pasiuni pentru excelența în prelucrarea cărnii.
După căsătorie și nașterea primilor copii, în 1978, s-a mutat în Dubai, unde a continuat să practice meseria (moștenită tot de de la tatăl său), extinzând afacerea la 14 magazine (o fabrică de preparate tip pastrama și carnați, 8 macelării, 2 fast-food-uri, 2 pescării și un magazin de dulciuri).
Fiii săi, inspirați de la o vârstă fragedă, au început să se implice în acest domeniu încă de la 10 ani, împărtășind aceeași dorință de a excela și de a duce mai departe meșteșugul învățat.
În căutarea celor mai bune condiții pentru creșterea animalelor și a celei mai fertile locații, familia a ales, în 2011, să se stabilească în România. Aici, tatăl și cei patru frați și-au concentrat întreaga experiență și cunoștințe pentru a înființa SAVIERO, o companie care livrează produse de cea mai înaltă calitate atât pe piața internă, cât și pe cea externă.
Cu o viziune îndreptată spre viitor, SAVIERO continuă să inspire încredere și să ofere excelență prin fiecare produs.