Organe şi subproduse bovină
Selecție completă pentru toate nevoile culinare și industriale
Oferim o gamă diversificată de organe și subproduse de bovină, atent colectate, curățate și procesate conform standardelor de igienă și siguranță alimentară. Aceste produse sunt ideale pentru preparate tradiționale, rețete internaționale sau utilizări industriale.
Printre produsele disponibile se numără:
Limbă de vită (Tongue)
Inimă de vită (Heart)
Ficat de vită (Liver)
Rinichi de vită (Kidney)
Stomac (Stomach)
Coadă de vită (Tail)
Grăsime (Fat)
Testicule (Testicles)
Trimmings 90/10 și 80/20 – carne pentru tocat
Trimming congelat
Burgeri congelați din carne de vită
Toate subprodusele sunt ambalate igienic, refrigerate sau congelate, păstrând prospețimea și calitatea pentru a răspunde atât cerințelor clienților HoReCa, cât și nevoilor din industria alimentară.